Virtuális CD

Ha szeretnéd legkiemelkedõbb mûveimet elfogadható minõségben hallgatni, íme itt a nagy lehetõség. Az alábbi tömörített állományokban, az oldalamon található midikbõl renderelt mp3-makat találhatsz. Ezek úgy szólnak mintha egy soundfont kompatibilis hangkártyán hallgatnád a zenéket, és a hangzásarányok is kielégítõek. (Nem fenyeget az a veszély, mint a midi-fájlok esetében, hogy esetleg egy teljesen jelentéktelen szólam elnyom mindent maga körül, hiszen ezek az mp3-mak egytõl, egyig szigorúan, a legnagyobb gondossággal lettek ellenõrízve, legjobb szakembereink által. A leggondosabban kiválasztott szemekbõl, pörköltük, szívünk minden szeretetével...:))) Azt hiszem kicsit elkalandoztam.

Mi a teendõd, ha szeretnél birtokolni egy cd-t tõlem?

1. Töltsd le az alábbi .rar fájlokat! (Az elsõben szimfonikus mûveim, másikban kamaradarabok találhatóak.)
2. Irj nekem egy levelet a preiszner@musician.org címre.
3. Ezt követõen én elküldöm neked a kitömörítéshez szükséges jelszót (a cd természetesen ingyenes, ez a procedúra pusztán azért szükséges, hogy követni tudjam, hogy mekkora az érdeklõdés)
4. Tömörítsd ki a .rar fájlokat, majd leld minél több örömödet a muzsikában!
5. Ha szeretnél egy valódi cd-t, akkor nyomtasd ki a .rar-okban található borítókat, majd kérd meg a cd-íródat, hogy ha ráér, készítsen neked egy audio cd-t az mp3-makból! (lehetõség szerint a fájlnév elején látható számoknak megfelelõ sorrendben)
6. Tedd be az ílymódon elkészült cd-t egy megfelelõ lejátszóberendezésbe, és leld minél több örömödet a muzsikában!
7. (Szabadon választható.) A számok közti szünetekben gyönyörködj a meseszép borítóban, melyet fáradságot nem sajnálva hoztam létre, hogy nagyfokú esztétikai kielégülésed ne szenvedjen csorbát.

 

Preiszner 2001-2003

CD1 - II., III., Szimfónia

Preiszner 2001-2003

CD2 - Kamarazene

Vissza a fõoldalra

Go to the English site